Apartment in NYC

…It’s really been an amazing Sunday! We’ve picked out the apartment (oh my god!) and we’ve had a lovely day with the company’s new co-owner Kyle. He lives in LA but will be commuting between LA and NYC, Upper East Side feels right and I can’t wait to find a daily life here. It can’t get better than this. Calm weeks with the kids at Lidingö and my office in Stockholm and then full speed ahead with work and accommodation in NYC.

This is Scott, my MUA here in NYC

Breakfast and work with Marisol och Charlotte

Our new home!

Hallway

You can see the park!

My bedroom, there are three in total.

Lunch at JoJo with our new partner Kyle

I’m so happy to be here. It’s almost time for dinner with our new colleagues in the USA. When I wake up, my radio summer program will have been broadcast in Sweden. I am nervous, I’m used to things being stormy but being reviewed in this way is something you don’t really get used to. Phew. I really hopr you’ll like my summer-talk.

Hugs!

 1. Janne skriver:

  Tack för ditt sommarprat I P1 24/6, Du förgyllde min dag under 1,5 timme när jag körde bil från Stockholm upp till Norrbotten, är djupt imponerad av dej, man ska ha stora drömmar då kommer man långt, Du kommer bli världens mäktigaste kvinnliga entreprenör, jag önskar att jag hade en liten del av din driftighet, förresten jag tror jag fick det i dag av att lyssna på dej, Lycka till i framtiden, världen väntar på dej, glöm inte bort lilla Sverige. Kramar från Janne. fd Ica handlare.

 2. Hej
  Ville bara tala om vilket fantastiskt program du hade idag på Sommarpratarna. En eloge till dig !!! Jag fick en helt annan bild av dig. Du är en toppen person som strävar mot toppen. Med din/den inriktningen så kommer du nå dit, det kan jag lova.
  Lycka till på din framgång och läs inte allt skit som skrivs i tidningarna. Borde finnas fler som du.
  Vh
  Johan

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..