An Expanding Company Group

Sista jobbveckan! Imorgon är det julbord för hela bolagsgruppen och på torsdag har Löwengrip Invest egen jullunch. Vi alla längtar faktiskt efter att gå på julledighet vilket inte är så konstigt med tanke på det tempo vi har haft under hela året. Jag är så stolt över teamet. Löwengrip beauty landar på 80 miljoner i omsättning, förra året omsatte vi 47 miljoner. Löwengrip Invest har omsatt 8 miljoner sedan juni bara (0630 i räkenskapsår) vilket är vad vi omsatte hela förra året. Så vi kommer att mer än dubbla omsättningen för nästa räkenskapsår (ca 18 miljoner för mitt lilla bolag!).

At the beginning of the year I guessed that the company group would have a turnaround of 140 million kronor by the end of the year and we’re almost there (25 million for flattered and 10 for NTH). Fantastic numbers!

Processed With Darkroom
 Blazer from Tiger of Sweden 

Processed With Darkroom

Today’s hairdo

Processed with VSCO with b3 preset
Processed with VSCO with b3 preset

Photoshoot for Fitness Collection, you’ll see the campaign in the subways in Januaty

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..