Somewhere Else

I was completely and utterly fooled by someone I loved. For 1,5 years H made us all believe he is someone else. All of these lies. I don’t understand how he was able to sleep at night. It’s such a big betrayal. I am still in shock. How could he think it would work? Borrow millions of kronor from people hiding in shadows and then aiming for higher profits. A dangerous game with the wrong people. Something that affects me and my children.

Last week, the same day I got a visit I unfortunately will remember for the rest of my life, I’d asked him if he could help pick up the kids from nursery next week because I’d be late from my London flight. ”Of course.” he replied. I still have those words echoing in my head. How can you agree to pick up your girlfriend’s kids when you know you’re being hunted?

I feel so incredibly guilty.

I feel really dumb and that I’m a bad parent who exposed my kids to such a threat. That I couldn’t see it. Or understand it. Sometimes my intuition told me to leave him, which I did three times during our 18 months together. Something wasn’t right but i couldn’t put my finger on it. Was it my intense life that caused problems as usual? Somehow he managed to find his way back to my life, a very intense kind of love from his part which I realize now wasn’t real. I was a perfect puzzle piece in his made up life. I guess my name made it legitimate for him to borrow such insane amounts of money from people.

I’ve had dark days since Wednesday. We’re always under surveillance, it’s impossible to sleep and eat. I feel so bad and every part of my body aches from anxiety. I’ve struggled to get food inside me, getting out of bed and managing my work schedule. Interviews, meetings, galas and dinners. Meeting the kids (Odd got moved to a different place as well) and tried to be strong with them. We’re somewhere new now to get a bit of piece and quiet.

I have no contact with H and would never help him in this situation. That’s important to say. I don’t know where in the world he is and I am not allowed to know. I probably saw him for the last time ever last Wednesday and that moment still hurts so much.

I’m trying to find the strength to go through all of this, but right now it’s heavy.

Thank you for your support.

 1. ❤️❤️ Du burde være stolt over dig selv. Du er stærk. Du skal nok komme over det her, og komme ud af det som endnu en stærkere person. Husk, dine børn er det bedste du har. Hold godt fast om dem og nyd dig selv og dem. Vi kan allesammen begå fejl i vores liv. Du kunne ikke vide han var sådan. Du har livet frem for dig 😊❤️ en stærk og smuk kvinde og mor er du!

 2. Alex skriver:

  Hej, jag förstår din känsla och din skam. Det är inte ditt fel, människorna som gör detta är sjuka i huvudet på riktgt. Så styrke kram och all kärlek! Jag flydde Stockholm för att vara så långt ifrån den människan som möjligt…

  Jag har tre barn ihop med en sådan person. Under sju års tid ljög, lurade han folk inklusive mig själv på hur mycket pengar som helst. Allt han målade upp och berättade om och inbillade mig var en lögn… sju år av mitt och barnens liv är lögn, finns inga sanningar någonstans. Jag har idag egen vårdnad över våra tre barn men han satte mig pä ett lån jag antagligen aldrig kommer ta mig ifrån, för han har lurat mig och banken… banker vill inte ta ansvar så dom stoppar huvudet i sanden. Kvar står jag ensam med tre barn vars pappa kan leva på i sina lögner utan att bli straffad för de brott han begår dagligen samt den skit han försatt mig samtidigt.

  Pengar i sig kanske man överlever men skammen och känslan av förnedring kommer man aldrig ifrån. Så jag vet inte om jag kan be dig om det lyft frågan till ytan. Psykopat kallas det, dom är många där ute.

  Önskar verkligen det skulle finnas en bättre hjälp för kvinnor framförallt som utsätts för detta.

  Styrke kram

 3. Sofi skriver:

  Man kunde se bara på bilder på honom att han va obehaglig. En riktig conman är han. Han försökte så hårt. Man hade setts som ett troll om man sa något

 4. Therese skriver:

  Skickar dig all kärlek, styrka och energi din väg ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️

 5. Tina skriver:

  Wow! Fy vad otäckt. Du gjorde helt rätt som gick ut med detta. Och självklart inget du kunnat fatta. Helt otroligt du, Odd och barnen blandas in i H’s skit. Inte något du ska ställa till svars för. Ta hand om dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..