Difficult Times

Life is incredibly difficult right now. A nightmare. The one person I thought I knew has exposed my kids and I to grave danger. Everything has been turned upside down. I have a bit of work to push through but then I’ll check out. Thank you for your support.

 1. Lars skriver:

  Bästa Isabella!

  Jag hörde nu i TV4 Nyhetsmorgon om allt detta och blir både ledsen och förbannad. Jag har ingen superkoll på varken ditt eller andra ”kändisars” privatliv eftersom jag inte engagerar mig i de informationsflödena men jag vill ändå uttrycka mitt stöd för dig.

  Du hör nämligen till den handfull personer som haft stor betydelse för mig genom ett kort substansfyllt samtal i 100 % närvaro. Jag bär några sådana samtal med mig genom livet. Du tog dig tid att prata kort med mig i samband med DI:s Gasellgala för säkert 10 år sedan nu.

  Jag hade relativt nyligt gett mig in i livet som egenföretagare och var på galan endast som gäst. Du och jag råkade greppa välkomstbubblet samtidigt och jag passade på att ta i hand och presentera mig. Det var först när du svarade med ditt namn som jag fattade vem jag mötte. Jag blev både generad och starstruck men fann mig hyfsat snabbt ändå.

  Vi hann prata om varumärkesbyggande, hållbart företagande och balans i livet. Du var väldigt närvarande, glad och peppande och sa kloka stödjande saker. Samtalet varade nog inte mer än tre-fyra minuter men du fick mig på ett helt fantastiskt energifyllt humör.

  Du är en människa som ser andra människor och som inspirerar och får saker att hända. Och jag vet att du kommer att gå stark ur denna stökiga tid. För på samma sätt som du stödjer och är närvarande för andra, på samma sätt finns nu alla dessa många människor som vill vara närvarande och stödjande tillbaka för dig.

  All kärlek till dig!
  Lars

  1. Kristin skriver:

   Fint skrivet av dig!

 2. Du mår uppenbarligen dåligt över det som hänt över lång tid. Hur mår då barnen? Dom små känslobarometrarna har ju en förmåga och känna in allt.Släpp inte in fler till det hem, öppna inte upp mer just nu. Backa. Pengar och framgång är inte allt. Grunden för barnen läggs nu, då menan jag inte i fonder o dyl…utan i trygghet och kärlek. Växla ner och sluta ha ditt liv på display! Backa, var nära barnen och ge det som verkligen är viktigt tid. Det är inte bekräftelse , framgång, och en massa pengar. Barnen.är vår största rikedom!

 3. Malin skriver:

  Så tråkigt att du är ledsen. Ta hand om dig och krama barnen extra mycket ❤️

 4. Susanne skriver:

  Vad har hänt? Man får ont i magen när man läser sånt här.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..