Everyone Gathered

I’m not feeling great but there’s no use trying to cheer me up, I am allowing myself to feel a bit sad and to process everything. Today I had my dad, mom, stepmom, stepdad, younger sister Julia and my two younger siblings (13 and 11 years old) over for a visit. The only one missing is my younger brother Daniel (26 years old). It’s been many years since the whole gang gathered. It was a lovely day and fun for my kids to hang out with grandma and grandpa at the same time. A few years ago I never thought this would happen. Each time I meet my dad I feel the pain from missing him and love. We’re so alike.

Processed with VSCO with j5 preset

Foto: Copyright 2018. All rights reserved.

We were hanging out by the pier today, it’s important to me to get out (with company) and not feel like I’m shut inside because of fear.

I hope you’ve had a good Saturday.

  1. Ida skriver:

    Fina Isabella,
    Jag har länge följt din blogg och instagram! Jag tycker du är en riktig powerwoman och så duktig på det du gör!! Och så otroligt vacker!

    När jag läste ditt blogginlägg om att din stalker kom till ditt nya hus, så kan jag inte ljuga om att jag inte är orolig! Jag känner ju inte dig och följer enbart din blogg. Men jag som läsare känner att jag är lite rädd. Var rädd om dig, och bra att polisen gör ett så bra jobb! <3 jag är 22 år idag och när jag var 16 år hade jag en kille som var såhär. Han stalkade mig och även mina vänner. Efter ett tag gjorde jag så han fick kontaktförbud, och om jag inte minns fel så fick han inte vistas ens 200 meter från mig, annars kunde jag ringa polisen. Och 1 år gick och allting var lugnt och skönt. Jag är säker på att allt kommer att bli bättre snart!! Men var försiktig!! jag hoppas hoppas att han slutar! Tycker det är helt sjukt..man kan nog aldrig förstå riktigt varför en människa gör så mot en annan. Dom har något fel i huvudet. Men dom kommer tröttna!

    Kramar från Frankrike <3

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..