Stalker Caught At Home

Tuff kväll med polispådrag här hemma. Stalkern kom hit till mitt nya hus och gav sig inte. Jag fick ringa min livvakt och 112, Magnus var på plats först. Han fick jaga honom en lång stund men fick tillslut fast honom och sedan kom polisen och grep honom. Tre polisbilar utanför, oroliga barn och personal hemma som mådde dåligt. Norrmalmspolisen gjorde ett jättefint jobb, tog det på allvar och var så gulliga mot mina barn. Ena gänget stannade en stund medan några åkte iväg med stalkern. Nu är han alltså gripen men vi får se hur länge. Antagligen släpps han imorgonbitti.

Tought night with police at home. The stalker came to my new house and wouldn’t give up. I had to call my body guard and 112. Magnus arrived first. He had to chase him for a long time until he caught him and then the police arrested him. Three police cars outside, worried children and employees at home who felt bad. Norrmalm police did a really good job, took it serious and were so sweet to my children. One group stayed for a while as the other went with the stalker. He’s been caught but we’ll see for how long. They’ll probably release him tomorrow.

I feel a bit exhausted today,

I’ll talk to you tomorrow.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Information om hur vi använder dina personuppgifter och om dina rättigheter finns på vår hemsida

LOADING..